Tontit Linjoilla

Fiskarsin Linjojen asemakaava-alue muodostuu vehreiden asuinalueiden lisäksi pelloista ja kumpuilevasta metsämaastosta. Peltoaukeita elävöittävät metsäsaarekkeet. Alue sijaitsee Fiskars-joen jokilaakson itäpuolella. Se rajautuu lännessä Fiskars-joen ja Borgbyträsketin avoimeen maisematilaan. Joen suistossa sijaitsee käytössä oleva laidunniitty. Etelämpänä Borgbyträsketin avoin maisema rajautuu jyrkkiin metsäisiin rantoihin.

Asemakaava-alueen eteläreunalla sijaitsee 1950-60-luvuilla rakennettu Etulinjan asuinalue. Alueen vanhimmat rakennukset ovat Puistomäen varren puiset virkamiesasunnot 1900-luvun alusta.


Takaisin kotiin

Kuvittele saavasi parhaimmat palat kahdesta maailmasta, kaupungista ja maaseudusta, jossa laatu, turvallisuus ja kestävä kehitys OVAT AINA ETUSIJALLA.  Fiskarsin Ruukki sijaitsee rannikkokaupunki Raaseporissa, n. 100km länteen Helsingistä. Elävä ruukkialue tarjoaa kauniin ja puhtaan luonnon, lähituotettua ruokaa ja juomaa, korkeatasoista kulttuuritarjontaa sekä luovaa energiaa. Olet ehkä viettänyt lapsuutesi täällä ja kaipaat takaisin. Tervetuloa, Fiskars on koti kaikille!