Yrittäjäksi Fiskarsiin


Fiskarsin Ruukki sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta ja on oivallinen paikka yritykselle, hyvillä yhteyksillä pääkaupunkiseudulle.

Elävä ruukkialue tarjoaa yrittäjälle työ- ja myymälätilaa, asumista ja luovan ympäristön – sekä ennen kaikkea ihmisiä, asiakkaita.

Paikallinen käsityö, design ja taide tekevät Fiskarsin Ruukista uniikin kohteen. Fiskars on jo kolmen vuosikymmenen ajan toiminut huippuosaajien koti- ja työpaikkana sekä inspiraation lähteenä.  Fiskarsissa toimii ainutlaatuinen luovan alan ammattilaisten osuuskunta, Onoma, jonka jäsenet joko asuvat tai työskentelevät Ruukissa.

Makuelämyksiä asukkaille ja kävijöille tarjoaa ruukin laadukkaat ravintolat, tunnelmalliset kahvilat ja suuren suosion saavuttaneet olutpanimo, tislaamo ja siiderituotanto.

Myös isot ruokatapahtumat kuten Slow Food Festival, Maan Maut ja Maalismarkkinat houkuttelevat paljon kävijöitä ruukkiin.

Fiskarsin tonttialueet tarjoavat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa sekä asuintalo että työtila samalle tontille.

KYSY MYÖS POP-UP LIIKETILOJEN MAHDOLLISUUKSISTA!

Fiskarsin eläinlääkäri

Nikari

Vuokratilat Fiskarsissa

Katso tontit tästä