Företagare i Fiskars


Fiskars Bruk ligger en timmes körväg från Helsingfors och Åbo och är en utmärkt plats för företag, med bra förbindelser till huvudstadsregionen.

Det levande bruksområdet erbjuder företagare arbets- och affärsutrymmen, boende och en kreativ miljö, och viktigast av allt mänskor, kunder.

Den lokala designen och konsten gör Fiskars Bruk till en unik destionation.Fiskars har redan i över tre årtionden fungerat som konstnärenas hem- och arbetsplats och en inspirationskälla. Andelslaget hantverkare, formgivare och konstnärer i Fiskars ONOMA är en unik sammanslutning vars medlemmar bor eller arbetar på Fiskars bruk i Raseborg.

Brukets fina restauranger och stämningsfulla caféer, samt bryggeriet, destilleriet och ciderproduktionen erbjuder invånare och besökare oförglömliga smakupplevleser.

Även stora matevenemang som Slow Food Festival, Jordens Smaker och Marsmarknaden lockar mycket besökare till Fiskars Bruk.

Fiskars tomtområden erbjuder blivande invånare mångsidiga möjligheter att bygga både boningshus och arbetsrum på samma tomt.

ÄVEN MÖJLIGT ATT HYRA POP-UP AFFÄRSUTRYMME!

Fiskars veterinär

Nikari

Hyresutrymmen i Fiskars

Se tomterna här